Tests

Published 2017-05-11
9 Comment

Quiz: Are you "A Game of Thrones" expert?

Do you consider yourself a big fan and expert of "A Game of Thrones" TV series? Do you know the name of every character and each event, because you watched all the episodes? Well, let's see if that's true. Test your knowledge of this fantasy drama based on George R. Martin's books called "A Song of Ice and Fire". At the beginning, we will start with quiz number 1, easy level. Ready???

1. Dragon fire destroyed with castle:
a. Winterfell
b. Harrenhal
c. Casterly Rock

2. Joffrey Baratheon was, in fact, the son of:
a. Robert Baratheon
b. Jaime Lannister
c. Tyrion Lannister

3. Over the King's Landing rises:
a. The Eyrie
b. The Twins
c. The Citadel

4. Theon Greyjoy comes from:
a. The Iron Islands
b. The Stormlands
c. Fosy Cailin

5. Arya Stark's sword is called:
a. Night Swing
b. Sting
c. Needle

6. The poisoned one was:
a. Ned Stark
b. Tywin Lannister
c. Joffrey Baratheon

7. One of the Daenerys Targaryen dragons has a name:
a. Smaug
b. Drogon
c. Balerion

8. Valar Morghulis means:
a. Winter is coming
b. All men must die
c. All men must serve

9. The seat of the Greyjoy family is on:
a. Pyke
b. Basilisk Isles
c. Braavos

10. The motto of the Lannister family is:
a. A Lannister always pays his debts
b. A Lannister is brave as a lion
c. Unmistakable, relentless, unwavering

11. Robb Stark's brother is:
a. Bran Stark
b. Ned Stark
c. Theon Greyjoy

12. Red Wedding took place in:
a. The Twins
b. Lannisport
c. Riverrun

13. Brienne of Tarth defeated:
a. Rodrik Harlaw
b. Gregor Clegane
c. Sandor Clegane

14. Mance Rayder is:
a. The Mad King
b. the Lord of White Harbor
c. King-beyond-the-Wall

15. An actress who plays Sansa Stark is:
a. Sophie Turner
b. Michelle Fairley
c. Maisie Williams

Do you have your answers? Check, if they are correct and see if they show that this TV series had no secrets from you.
1. b
2. b
3. c
4. a
5. c
6. c
7. b
8. b
9. a
10. a
11. a
12. a
13. c
14. c
15.a

Was it too easy? So if you would like to solve a more difficult version of our test, let us know!
Don't forget to share this quiz with all your friends and family and to leave a Like or a Comment on our Facebook page!
source: Giphy.com

3
What do you think? Join the conversation
DazzlingNews
DazzlingNews 5/19/17, 6:06 AM
We did not specify whether it was to be an official or unofficial motto. Our solution is correct from the answers given. Both mottos are associated with the L family, the one that you are writing about and also the one that we have asked for.
Shantnu Jakhar
Shantnu Jakhar 5/19/17, 6:06 AM
Nice cover up DazzlingNews
KauSik BoRa
KauSik BoRa 5/19/17, 6:06 AM
Its ok DazzlingNews appreciate it...
KauSik BoRa
KauSik BoRa 5/17/17, 6:06 AM
They were too easy.And the official motto of Lannisters isn't there its "Here me roar" not "A Lannister already pays his debt"
Shantnu Jakhar
Shantnu Jakhar 5/17/17, 6:06 AM
i was also thinking the same...
DazzlingNews
DazzlingNews 5/19/17, 6:06 AM
We did not specify whether it was to be an official or unofficial motto. Our solution is correct from the answers given. Both mottos are associated with the L family, the one that you are writing about and also the one that we have asked for.
Shantnu Jakhar
Shantnu Jakhar 5/19/17, 6:06 AM
Nice cover up DazzlingNews
KauSik BoRa
KauSik BoRa 5/19/17, 6:06 AM
Its ok DazzlingNews appreciate it...
Shantnu Jakhar
Shantnu Jakhar 5/17/17, 6:06 AM
i was also thinking the same...
Vandit Nanavati
Vandit Nanavati 5/17/17, 6:06 AM
Vandit Chhaya may the gods be with you
Divendu H Mathers
Divendu H Mathers 5/17/17, 6:06 AM
Sunny Bhaker Time To Prove Yourself
Puneet Anand
Puneet Anand 5/17/17, 6:06 AM
Nishant Verma do it and prove urself XD :-P
Parth Marathe
Parth Marathe 5/17/17, 6:06 AM
Atharva Kulkarni try it...
Follow us