IncredibleTests

Published 2017-06-05
0 Comment

LOGICAL TEST: Solving it is very difficult!

Solving intelligence tests is not just a way of getting to know your skill level, but above all a good exercise for the mind. It requires from you to be focused, understanding, and have the sharpness of an intellect. That is why we are offering you a really difficult exercise in which you have to answer questions related to the text, that you need to read first.
This quiz will show if you think logically. If you feel that it's super simple, read the text carefully and better think twice before you reply.

LOGICAL TEST: Solving it is very difficult! 1

Read the text above and answer the questions.
1. Is Maria a chef?
a. Yes
b. No
c. There is too little information to answer this question

2. Does Luke work in “Mamma Mia”?
a. Yes
b. No
c. There is too little information to answer this question

LOGICAL TEST: Solving it is very difficult! 2

Based on the same text, answer the next question.
3. Was John in Naples?
a. Yes
b. No
c. There is too little information to answer this question

Read the new text below and answer the question.
4. Is Kate working longer than Mark?
a. Yes
b. No
c. There is too little information to answer this question

LOGICAL TEST: Solving it is very difficult! 3

Do not give up! Read the text below and answer the questions.
5. Does Paul make more pizzas than Eva?
a. Yes
b. No
c. There is too little information to answer this question

LOGICAL TEST: Solving it is very difficult! 4

6. Does Matthew make more pizzas than Charlotte?
a. Yes
b. No
c. There is too little information to answer this question

7. Does Matthew make fewer pizzas than Charlotte?
a. Yes
b. No
c. There is too little information to answer this question

We remind you of the text below:

LOGICAL TEST: Solving it is very difficult! 5

The below text is the last one. Read it carefully and answer the questions.
8. Is John working part-time?
a. Yes
b. No
c. There is too little information to answer this question

LOGICAL TEST: Solving it is very difficult! 6

9. Is Simon working full time?
a. Yes
b. No
c. There is too little information to answer this question

10. Are all full-time employees chefs?
a. Yes
b. No
c. There is too little information to answer this question

LOGICAL TEST: Solving it is very difficult! 7

ANSWERS:
1. c
2. b
3. a
4. b
5. c
6. a
7. b
8. c
9. a
10. b

LOGICAL TEST: Solving it is very difficult! 8

EXPLANATION:
Q1. We have too little information to provide a certain answer. Maria could be a chef at another restaurant.
Q2. Luck works with Maria, who is not working in "Mamma Mia" restaurant.
Q3. John, like every employee of "Mamma Mia" restaurant, was in Naples.
Q4. The order of employment of employees in "Mamma Mia" restaurant: Kate was employed first, George second and Mark was third.

LOGICAL TEST: Solving it is very difficult! 9

Q.5, 6, 7. Employees arranged in order of who makes more pizzas to the one who prepares them the least: Eva - Matthew - Paul - Charlotte.
Q. 8. About Luck we know that he sends reports to Chicago, we do not know who he is or what time he works.
Q. 9. Every chef in "Mamma Mia" restaurant is employed full time.
Q.10. Not all full-time employees are chefs.

Don't forget to share how clever you are with all your friends and family and feel free to leave a Like on our Facebook page!
Source: Deser.gazeta.pl/Instagram.com/Starstock.newscom.com

1
What do you think? Join the conversation

Check if you can pass the FBI Special Agent Test
Follow us